zanz.no

Om Zanz.no

Er du en av de personene som har satt sparepengene på høyrentekonto? Da er du kommet til riktig sted. Denne bloggen ble til for å belyse gode alternativer til denne praksisen.

Det å ha penger i banken kan føles trygt og forlokkende. Realiteten er imidlertid at du taper penger på grunn av lav rente. Investeringer i verdipapirer eller fond gir helt andre muligheter til å få avkastning på dine sparepenger. På denne bloggen vil jeg utforske hvilke alternativer man har til tradisjonell sparing. I mange år sverget jeg selv til å ha penger trygt plassert på konto. Heldigvis klarte en venn å overtale meg til å skifte kurs. Dette har bare vært positivt, og ført til at beholdningen av oppsparte midler har økt.

Denne bloggen er som en dagbok der jeg deler informasjon om hvordan det går med mine egne investeringer. I tillegg kommer jeg med nyttige tips til både investeringer, og andre tiltak som kan styrke privatøkonomien til mange personer.